1 AN de BLOKX

Aproape ca nu ne vine sa credem cat de repede a putut sa treaca acest an. Ne-am luat cu amenajari de trasee, cu mici modificari, cu slackline, cu multi copii si multi oameni entuziasmati ca au descoperit acest sport minunat si a trecut anul.

Noul an se anunta promitator, iar noi avem multe planuri de realizat. Dar, ca sa incepem anul cu acelasi sentiment pe care l-am avut cand am deschis sala, ne-am decis sa revopsim panoul. Asa ca, daca vi se pare ceva schimbat la panou, sa stiti ca asta este . Dar nu ne-am oprit aici cu schimbarile. Am schimbat si modul de cotare a traseelor si anume am introdus circuitele de culori (mai multe trasee de aceeasi culoare). Mai exact, fiecare circuit are o culoare, in ordinea dificultatii: verde, rosu, mov, albastru, portocaliu, galben, negru. Mai exista si circuitul roz, care este considerata o culoare ‘libera’ si se poate incadra la orice circuit. Bineinteles ca nu i-am uitat si pe cei mai incepatori si am amenajat si pentru ei trasee pe culori. Diferenta este ca startul este marcat cu banda de culoare galbena, iar traseele sunt de diferite culori.

Si in acest an, ca si in anul care a trecut, vom continua colaborarea cu singurul atelier de reparat espadrile din Romania si anume Tech Climb (techclimb.ro). Atelierul tocmai a semnat un contract de colaborare cu cea mai mare companie producatoare de espadrile de catarat, La Sportiva si ofera reparatii super profesionale cu talpa originala trimisa din fabrica din Italia. Pentru mai multe detalii puteti intra direct pe site: www.techclimb.ro.

Pe facebook aveti cateva poze de la evenimentul din 25 iulie, 1 an de BLOKX.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy