Cursuri, competitii si evenimente sportive pentru adulti

Cursuri BASIC

Pasesti pentru prima data intr-o sala de bouldering si vrei sa fii indrumat de catre un instructor?

Ai mai incercat sa te cateri, dar acum vrei sa inveti tehnicile de baza pentru ca totul sa mearga mai usor? Te asteptam la cursul BASIC, in care vei invata cum sa-ti misti centrul de greutate cand te cateri si cum sa-ti faci un plan de actiune inainte de a incerca un traseu de boulder. La sfarsitul acestui curs vei avea o baza de cunostinte care iti va permite o abordare mai relaxata, mai sigura si mai amuzanta a traseelor de boulder.

Sedintele de curs se vor tine cu maxim 4 persoane intr-o grupa.

Facilitati: trasee noi in fiecare saptamana, vestiare cu dus, magazin cu produse specifice de catarat, bar cu zona de relaxare, spatiu special pentru copii, etc.

Inregistrarea si programarea sunt obligatorii cu minim 3 zile in avans

Cursuri gratuite

Iti doresti sa te cateri dar nu ai experienta si nu stii daca iti place?

Pentru cei care caută un sport eficient și safe, Blokx este ”the smart way to workout” (alegerea inteligentă de antrenament fizic), pentru ca prin bouldering ajungi să faci exerciții neinvazive care îți solicită toți mușchii corpului, dar în același timp îți antrenează și mintea.

In fiecare zi de luni (in afara sarbatorilor legale), va oferim incepand cu orele 18.00, 19.00, 20.00, o sedinta gratuita de 30 minute de introducere in lumea boulderingului. Trebuie sa achitati doar intrarea si sa inchiriati incaltaminte daca aveti nevoie. Nu este nevoie de inregistrare in prealabil.

Va asteptam!

Abonament lunar nelimitat sub indrumarea unui antrenor

Te cateri de ceva timp si vrei sa te dezvolti mai departe cu ajutorul unui antrenor care sa te ajute sa-ti imbunatatesti tehnica?

Bouldering-ul este un sport distractiv! Si bouldering-ul este si mai amuzant daca reusesti sa iti dezvolti constant tehnica si sa accepti noi provocari. O sa-ti imbogatesti repertoriul miscarilor de catarat si o sa devii mai puternic, atat fizic cat si mental.

Lectii private

Vrei sa-ti depasesti limitele si sa ajungi la urmatorul nivel in catarat sub indrumare personala? Te asteptam sa-ti alegi unul din instructorii salii! Programarea se poate face in timpul orelor de program.

Pretul este de 150 lei/sedinta, exclusiv intrarea la sala.

Inscriere

Ne gasiti aici:

  • Șoseaua Fabrica de Glucoză 15,
    București 020331
  • 0745 329 405
  • contact@blokx.ro