Petreceri si cursuri pentru copii

Cursuri incepatori

Copilului tau ii place sa se catere si vrea sa se antreneze intr-un grup solid in care poate sa evolueze rapid? Totul se desfasoara sub indrumarea unui antrenor, dar este si distractiv.

Stim cat de important este pentru cei mici sa-si dezvolte abilitatile motorii, asa ca am creat un curs special pentru ei. Va așteptam la Blokx pentru cursul dedicat copiilor cu varste de pana in 5 ani. Prin catarat si jocuri specifice, vor invata tehnici de coordonare, isi vor imbunatati dexteritatea, isi vor dezvolta capacitatea de a găsi solutii si vor capata incredere de sine.

Copii cu varste intre 6 si 13 ani invata sa se miste pe verticala, intr-un mod distractiv si placut, fara nici o presiune de performanta!

Distractia si actiunea sunt foarte importante, iar instructorii nostri cunosc multe jocuri si metode de catarat care ii provoaca si ii incurajeaza pe copiii de toate varstele. Accentul se pune pe fiecare copil, dar in aceeasi masura si pe calitatile pozitive cum ar fi spiritul de echipa si aprecierea.

Cursuri de performanta

Copiii care vor sa se dedice acestui sport complex si foarte frumos si au si sustinerea parintilor se pot inscrie in Club Sportiv Blokx Bucuresti.

Antrenorii nostri au acumulat ani de experienta in lucrul cu copiii, iar antrenamentele sunt dedicate performantei la cel mai inalt nivel.

Pentru inscrieri si alte detalii va rugam sa ne contactati direct la sala sau sa completati formularul.

Antrenori: Catrinel Enache, Oliver Batar, Viorel Ene

Petreceri pentru copii

Un altfel de petrecere aniversara pentru copii – in sala de catarat, cu joaca pe pereti, distractie si mult catarat impreuna cu instructorii nostri. Genul de petrecere pe care nu ai cum sa o uiti pentru mult timp.

Pachetul de petrecere, care include si tiroliana sau cataratul cu coarda este potrivit copiilor incepand cu 4 ani. Se pot rezerva in avans datele de petrecere in weekend sau in timpul saptamanii.

Inscriere

Ne gasiti aici:

  • Șoseaua Fabrica de Glucoză 15,
    București 020331
  • 0745 329 405
  • contact@blokx.ro