Cursuri pentru copii și petreceri

Cursuri și antrenamente pentru copii

Copilului tău îi place să se cațere? Adu-l la Blokx!

Știm cât de important este pentru cei mici să-și dezvolte abilitățile motorii. De accea am creat un curs de cățărare special pentru ei! Totul se desfățoară sub îndrumarea unui antrenor, este distractiv, iar în același timp se va antrena într-un grup în care poate evolua rapid.

Cursul dedicat copiilor cu varste de pâna la 5 ani cuprinde cățărare și jocuri specifice. Copiii vor învăța tehnici de coordonare, își vor îmbunătăți dexteritatea, își vor dezvolta capacitatea de a găsi soluții și vor căpăta încredere.

Copiii cu vârste între 6 si 13 ani învață să se miște pe verticală într-un mod distractiv si plăcut, fara nicio presiune de performanță!

Distracția si acțiunea sunt foarte importante, iar instructorii noștri cunosc multe jocuri si metode de cățărat care îi provoacă și îi încurajeaza pe copiii de toate vârstele. Accentul se pune pe fiecare copil în parte, dar în aceeași măsura încercăm să cultivăm spiritul de echipă, recunoștința, și aprecierea.

Petreceri la cățărat

Cauți o altfel de petrecere pentru copii? 

La sala de cățărat Blokx, cu joacă pe pereți, distracție și mult cățărat sub îndrumarea instructorilor noștri – acesta este genul de petrecere pe care n-ai cum s-o uiți pentru mult timp!

Petrecerile la cățărat pentru copii, care includ tiroliană și cățărare cu coarda, sunt potrivite copiilor incepand cu 5 ani. Se pot rezerva în avans datele de petrecere, în weekend sau în timpul săptămânii.

Înscriere

  Ne găsiți aici:

  • Șoseaua Fabrica de Glucoză 15,
   București 020331
  • 0745 329 405
  • contact@blokx.ro