Evaluare Lattice

Ți s-a întâmplat să dai vina pe antrenament atunci când lucrurile nu au mers exact cum ți-ai dorit la un concurs, la o ieșire la stâncă, sau la ultima sesiune la sală? Poate ai zis că nu ții bine rigletele sau scursele, că n-ai destulă anduranță, forță sau mobilitate. Și te-ai apucat să faci câteva tracțiuni și atârnări, sperând că rezultatele se vor vedea imediat. Însă nu s-au văzut. Pentru că n-ai știut ce și cum să te antrenezi.

Prin evaluarea Lattice, poți afla care sunt prioritățile când vine vorba de antrenament. Iar singurul loc din România unde te poți testa este în București, la sala de cățărat Blokx.

Ce este Lattice?

Cum ar fi să știi exact care-ți sunt slăbiciunile și punctele forte la cățărat? Uneori, nu sunt cele la care te aștepți. Și cum ar fi să ai o strategie, un plan structurat pe termen lung (3 luni, 6 luni, un an), menit să aducă rezultate?

Lattice este un instrument de evaluare si antrenament sistematic. Evaluarea este bazată pe mii de ore de cercetare, colectare și analiză de date.

În ce constă evaluarea Lattice?

Nu o să te plictisim cu toate detaliile. Pe scurt, forța, eficiența mișcărilor, anduranța și mobilitatea îți vor fi testate pe panoul Lattice (Lattice board). Ele vor fi comparate cu cele ale celorlalți cățărători de nivelul tău din baza de date.

Testarea durează în jur de 2 ore, sub îndrumarea unui instructor. La Blokx, Catrinel Enache și Viorel Ene sunt singurii instructori acreditați de Lattice din România. Ei vor fi cu tine pas cu pas de-a lungul testării.

Rezultatele vor fi trimise către Lattice și vor fi analizate în funcție de nivelul tău curent și țelurile tale. Vei afla care ar trebui să-ți fie prioritățile de acum încolo pentru a-ți atinge obiectivele la cățărat. De asemenea, poți cere un plan de antrenament personalizat. Astfel, vei știi ce exerciții trebuie să incluzi în ședintele tale de antrenament săptămânale.

Hai la Blokx și fă-ți evaluarea! (Doar cu programare)

Programare evaluare Lattice